reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Babiččino dušené hovězí se smetanou, pečené brambory

Ingredience:

  • 100 g anglické slaniny
  • 100 g předvařené čočky
  • 1 cibule
  • 3 mrkve
  • 2 brambory
  • mouka na zahuštění
  • 1 masox
  • sůl a pepř

Hovězí maso nakrájíme na nudličky, papriky a rajčata na kousky, cibuli na kostičky. Cibuli osmažíme, přidáme maso, zeleninu, masox, podle potřeby podlijeme vodou a dáme dusit do tlakového hrnce na hodinu.
Brambory předvaříme ve slupce, rozkrojíme na půl a dáme dopéct do trouby potřené rozpuštěným máslem s kořením. Na talíři podléváme maso smetanou.

Zdroj: Babiččino dušené hovězí se smetanou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/babiccino-dusene-hovezi-se-smetanou-pecene-brambory [On-line 02.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.