- zelenina (brokolice, ředkvičky, okurky aj.)
tvrdé sýry
šunka
mini párečky
hroznové víno
hlávka zelí
různé druhy melounů
špejle nebo napichovátka
na ozdobu:
- saláty
zelená petržel
Zeleninu, sýry i uzeniny, nakrájené na stejné kousky, ve vhodných kombinacích napichujeme na špízy, napichovátka nebo špejle, které poté nabodneme v řadách na různé druhy melounů, rozpůlenou hlávku zelí, kapustu či kulatý bochník chleba. Barevné „ježky“ můžeme ozdobit různými druhy salátů nebo snítkou petržele a veselé pohoštění pro jakoukoli příležitost je na světě.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/87-barevny-studeny-bufet/
Poslední tip, trik či komentář