reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Barevný studený bufet

  • zelenina (brokolice, ředkvičky, okurky aj.)
    tvrdé sýry
    šunka
    mini párečky
    hroznové víno
    hlávka zelí
    různé druhy melounů
    špejle nebo napichovátka

na ozdobu:

  • saláty
    zelená petržel

Zeleninu, sýry i uzeniny, nakrájené na stejné kousky, ve vhodných kombinacích napichujeme na špízy, napichovátka nebo špejle, které poté nabodneme v řadách na různé druhy melounů, rozpůlenou hlávku zelí, kapustu či kulatý bochník chleba. Barevné „ježky“ můžeme ozdobit různými druhy salátů nebo snítkou petržele a veselé pohoštění pro jakoukoli příležitost je na světě.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/87-barevny-studeny-bufet/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.