reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

BEZÉ ROLÁDA

bezé plát:

  • 6 bílků
  • 250 g cukru
  • 80 g lískových jader
  • 100 g polohrubé mouky

náplň:

  • šlehačka, cukr, příp. mletá káva

Z bílků a cukru vyšleháme tuhý bílkový krém. Mletá lísková jádra promícháme s moukou a zamícháme do krému. Rozetřeme na papír a upečeme (nesmí se příliš vysušit). Po upečení papír navlhčíme a stáhneme. Vyšleháme šlehačku, přidáme podle chuti cukr a mletou kávu. Náplň namažeme na plát a stočíme v roládu Rozkrájenou roládu můžeme i na povrchu ozdobit šlehačkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.