reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Biftek s domácími brambory à la GABI

  • 5 porcí bifteku
  • 1000–1250 g pravé svíčkové
  • brambory ze zahrady (domácí)
  • 2–3 cibule
  • česnek
  • petržel
  • pepřové koření
  • máslo
  • sůl
  • olej

Porce masa naložíme do oleje, který ochutíme pepřovým kořením a solí. Necháme tři hodiny odležet v lednici. Důkladně opereme brambory, které nezbavujeme slupek, a necháme je na utěrce oschnout. Oschlé brambory položíme na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 150 až 170 stupňů do té doby, než začnou pukat. Do kastrolu dáme máslo, česnek, sůl a petržel, brambory vložíme do tohoto hrnce a protřepeme. Biftek zprudka opékáme zhruba 5 minut z každé strany.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftek-s-domacimi-brambory [On-line 17.12.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.