reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Biftek v seně

1 porce

  • 2 hrsti voňavého sena
  • 200−250 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • snítka rozmarýnu a tymiánu
  • mrkev a petržel
  • silný zeleninový vývar
  • sůl

Steak necháme uložený dva dny ve voňavém seně.
Maso opečeme na přepuštěném másle spolu se snítkou rozmarýnu a tymiánu. Při opékání přeléváme máslem. Opékáme zprudka a krátce z obou stran.

Zeleninu uvařenou na skus ohřejeme v zeleninovém vývaru a podáváme ke steaku.

Zdroj: Biftek v seně; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1385-biftek-v-sene/ [On-line 24.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.