- 800 g hovězí svíčkové
- pepř, sůl
- brambory
- česnek
- majonéza
- citronová šťáva
- červená a bílá paprika
- lilek
držel tvar, a necháme odpočinout. Poté položíme do kontaktního grilu, kde grilujeme podle přání hostů na stupeň rare, medium či well done.
Brambory lehce předvaříme, vyndáme z vody, osolíme, potřeme máslem a zabalíme do alobalu. Prudce pečeme 20 minut, poté alobal shrneme do půlky brambor, nařízneme a přidáme česnekový dip.
Na česnekový dip smícháme majonézu s prolisovaným česnekem, přimícháme lžíci citronové šťávy, sůl a pepř.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftek-z-prave-svickove [On-line 1.6.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář