reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Biftek z pravé svíčkové, grilovaná zelenina, pečený brambor

  • 800 g hovězí svíčkové
  • pepř, sůl
  • brambory
  • česnek
  • majonéza
  • citronová šťáva
  • červená a bílá paprika
  • lilek

držel tvar, a necháme odpočinout. Poté položíme do kontaktního grilu, kde grilujeme podle přání hostů na stupeň rare, medium či well done.

Brambory lehce předvaříme, vyndáme z vody, osolíme, potřeme máslem a zabalíme do alobalu. Prudce pečeme 20 minut, poté alobal shrneme do půlky brambor, nařízneme a přidáme česnekový dip.

Na česnekový dip smícháme majonézu s prolisovaným česnekem, přimícháme lžíci citronové šťávy, sůl a pepř.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftek-z-prave-svickove [On-line 1.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.