reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bleskové rizoto s cibulkou a hráškem

 

  • 1 hrnek rýže
  • 2 lžíce másla
  • 1 jarní cibulka (najemno posekaná)
  • nastrouhaná kůra z jednoho citronu
  • 400 g mrazeného hrášku
  • Sůl, pepř
  • 2 lžíce posekané máty, nebo pažitky

Rýži uvaříme tak, aby zůstala krásně sypká. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibulku s citrónovou kůrou a osmažíme dosklovita. Přidáme hrášek a promícháme. Nakonec vsypeme rýži a prohřejeme. Dochutíme solí a pepřem a přidáme bylinky.
PRED PODÁVÁNÍM OZDOBTE PLÁTKEM RAJČETE A SYPTE STROUHANÝM PARMAZÁNEM.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.