reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Králík na cibulkách

 

  • 750 g králičího masa bez kosti
  • 10 malých cibulek s natí
  • 500 g rajčat
  • 5 stroužků česneku
  • sůl, pepř
  • olej

Očištěné maso pokrájíme na kostky a na pánvi v rozpáleném oleji prudce osmahneme. Přidáme celé omyté cibulky, nadrobno nakrájený česnek, osolíme a opepříme. Lehce podlijeme vroucí vodou a pod poklicí dusíme doměkka. Nepříliš měkká rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme slupku a pokrájíme. Zprudka je lehce osmahneme, aby se odpařila přebytečná voda, a zjemníme kouskem másla. Přidáme je k měkkému masu, ale už nedusíme.
PODÁVEJTE S RÝŽÍ A SYPTE NASEKANOU PETRŽELKOU.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.