reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Flambovaný čerstvý ananas s čokoládovou zmrzlinou

  • máslo 50 g
  • med 1 lžíce
  • ananas
  • cukr krystal 50 g
  • kulaté piškoty 5 kusů
  • čokoládová zmrzlina 1 balení
  • lístky čerstvé máty

Čerstvý ananas očistíme, nakrájíme na kolečka a vypícháme středy. Na pánvi zkaramelizujeme cukr, přidáme máslo, med a podusíme plátky ovoce. Horký ananas dáme na talíře. Do středů vkládáme piškot, který pokryjeme kopečkem zmrzliny. Zmrzlinu zdobíme mátou. Před servírováním flambujeme rumem.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/flambovany-cerstvy-ananas-s-cokoladovou-zmrzlinou [On-line 1.11.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.