reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Boršč

Ingredience:

  • 3 litry hovězího vývaru s masem
  • 5 brambor
  • 1 červená řepa
  • 1 střední mrkev
  • 1 sladká paprika
  • 300 g zelí
  • svazek kopru
  • svazek petrželky
  • 1 velká cibule
  • 300ml rajčatového protlaku
  • 5 krájených rajčat

Do vroucího vývaru s masem přidáme červenou řepu nakrájenou na kostičky, mezitím si usmažíme na pánvi cibuli, mrkev a rajče (nakrájené na kostičky) a smažíme dozlatova.Poté do polévky přidáme brambory (na kostičky) a necháme vařit 10 minut. Potom přidáme usmaženou směs a protlak. Následně přidáme sladkou papriku na kostičky spolu s nastrouhaným zelím. Nakonec po 10 minutách přidáme kopr s petrželkou. Sůl dle chuti, podáváme s bílým jogurtem.

Zdroj: Boršč; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/borsc-1  [On-line 08.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.