reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramborová krémová polévka s hříbky

Suroviny

  • brambor 500 g
  • smetana 220 ml
  • kuřecí vývar 500 ml
  • cibule 1 ks
  • čerstvé houby
  • máslo 80 g
  • sůl
  • pepř

V hrnci zpěníme máslo, přidáme cibuli a brambory pokrájené na kostičky. Přidáme vodu, hovězí nebo kuřecí vývar, sůl, pepř a vaříme na mírném ohni do změknutí, poté rozmixujeme, nakonec přidáme smetanu. Na másle si stranou opečeme houby, které servírujeme v polévce.

Zdroj: Bramborová krémová polévka s hříbky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bramborova-kremova-polevka-s-hribky  [On-line 06.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.