Ingredience
- 900 g brambor typu A
- 300 g klobásy chorizo
- 30 ml rostlinného oleje
- 2 stroužky česneku
- 4 jarní cibulky
- 1 paprička jalapeňos
- 150 g goudy
- Petrželka
Brambory nakrájejte na malé kousky a vařte je 5 minut na malém plamenu. Z klobásy chorizo stáhněte střívko a nakrájejte na kostičky. Nakrájejte také jarní cibulku, česnek a papričky jalapenos. Cibulky, česnek a papričky, restujte na oleji 2 minuty a přidejte k nim brambory. Brambory pečte, dokud nezačnou hnědnout, a následně přidejte chorizo. Restujte další 4 minuty, pak přidejte strouhaný sýr, promíchejte a podávejte s nasekanými bylinkami.
Zdroj: Brambory s chorizem a zeleným chilli; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2864-brambory-s-chorizem-a-zelenym-chilli/ [On-line 24.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář