reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bruschetta

Ingredience

  • středně velká rajčata 3 kusy
  • malá cibulka 1 kus
  • bazalka 10 lístků
  • balzamikový ocet 100 ml
  • parmazán 50 g
  • olivový olej 1 dávka
  • česnek 2 stroužky
  • sůl a pepř 1 špetka
  • větší rustikální bageta 1 kus

Bagetu nakrájíme na asi centimetr a půl silné plátky. Ogrilujeme je a potřeme lehce česnekem. Ve středně velké misce zamícháme na malé kostičky nakrájená rajčata a velice jemně nakrájenou cibulku. Vše osolíme, opepříme a necháme odležet. Pokrájíme bazalku a přimícháme k rajčatům. Vše zakápneme olejem a znovu promícháme. V malém kastrůlku převaříme trochu balzamika. Ocet zjemní, zhoustne a přidá na vůni. Směs dáme na připravenou bagetu, posypeme nastrouhaným sýrem a zakápneme zredukovaným otcem. K jídlu hostitel doporučuje podávat Maker’s Mark Whisky.

Zdroj: Bruschetta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bruschetta-3 [On-line 29.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.