reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bruschetta

Suroviny

  • rajčata 4-5 ks
  • česnek 3 stroužky
  • posekaná bazalka 1 lžička
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej 1 lžíce
  • mozzarella 1 ks
  • červená cibule 1 ks

Bagetky:

  • hladká mouka 250 g
  • olej 30 ml
  • voda 180 ml
  • droždí 20 g
  • sůl 1 lžička
  • cukr 1 špetka

Rajčata si spaříme, oloupeme, vydlabeme a dužinu pokrájíme na kostičky. Přidáme pokrájenou bazalku, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a olivový olej. Vše promícháme a dochutíme a přidáme pokrájenou mozzarellu a cibuli najemno, znovu zamícháme.Rajčatovou směs se sýrem a bazalkou poklademe na plátky bagety, kterou jsme nechali vykynout s pomocí domácí pekárny a upekli na plechu s pečicím papírem v troubě vyhřáté na 180 stupňů.

Zdroj: Bruschetta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bruschetta-4  [On-line 18.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.