reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brusinková omáčka

  • 300 g sterilovaných brusinek
    1 dcl červeného vína
    3 lžíce sojové omáčky
    1 pomeranč
    sůl
    pepř

Brusinky, suché červené víno, sojovou omáčku, pomerančovou kůru i šťávu, špetku soli a pepře rozmixujeme v hladkou omáčku, kterou ozdobíme talíř s do zlatova upečenou paštikou.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/136-brusinkova-omacka/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.