reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brynzová polévka

Potřebujeme:

  • 150 g brynzy,
  • 300 g čerstvých hub nebo 30g sušených (předem namočených),
  • 100 g suchých vaječných nudlí,
  • 3 dl mléka,
  • 30 g másla,
  • cibulku,
  • posekaný kopr,
  • kmín,
  • pažitku

Houby nakrájíme na kousky, opečeme je na másle a na cibulce, přidáme kmín, sůl, pepř, vodu, mléko, rozdrobenou brynzu a povaříme. Nakonec přidáme uvařené nudle i s vodou. A před podáváním ochutíme koprem a pažitkou.

Zdroj: Brynzová polévka; TV Nova Tescoma s chutí  http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/brynzova-polevka-cir-21-11-2014.html [On-line 22.11.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.