reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Brynzové halušky

Suroviny

  • oloupané lojovaté brambory 600 g
  • uzená slanina 150 g
  • májová brynza 200 g
  • sůl
  • polohrubá mouka 200 g
  • vejce 1
  • sladká smetana 100 ml

Nastrouhané brambory osolíme, přidáme vejce, mouku a zamícháme. Těsto dáme na prkénko a odkrajujeme proužky, které házíme do vařící osolené vody. Můžeme použít síto na halušky.
Kostičky slaniny necháme vyškvařit.
Uvařené halušky dáme do mísy, smícháme s brynzou a smetanou, polijeme vyškvařenou slaninou a podáváme.

Zdroj: Brynzové halušky; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/brynzove-halusky [On-line 24.02.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.