Ingredience
- 400 g těstovin bucatini
- 400 g italské klobásy salsicia
- 50 g šalotky
- Olivový olej
- 60 g sušených hříbků
- Kmín
- 150 ml 31% smetany
- Čerstvý rozmarýn
- Sůl
- Pepř
- Rukola
Dáme vařit těstoviny a scedíme si hříbky. Klobásu nakrájíme na silnější kolečka, která orestujeme na kapce oleje. Opečenou klobásku vyndáme z pánve a na zbylém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku. Až zesklovatí, přidáme hříbky, nasekaný rozmarýn a kmín. Po chvilce přilijeme vodu z hub a smetanu. Jakmile těstoviny změknou, dáme je do omáčky. Přidáme rukolu, promícháme a servírujeme.
Zdroj: Bucatini s hříbky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2425-bucatini-s-hribky/ [On-line 05.03.2014]
Poslední tip, trik či komentář