reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bucatini s hříbky

Ingredience

  • 400 g těstovin bucatini
  • 400 g italské klobásy salsicia
  • 50 g šalotky
  • Olivový olej
  • 60 g sušených hříbků
  • Kmín
  • 150 ml 31% smetany
  • Čerstvý rozmarýn
  • Sůl
  • Pepř
  • Rukola

Dáme vařit těstoviny a scedíme si hříbky. Klobásu nakrájíme na silnější kolečka, která orestujeme na kapce oleje. Opečenou klobásku vyndáme z pánve a na zbylém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku. Až zesklovatí, přidáme hříbky, nasekaný rozmarýn a kmín. Po chvilce přilijeme vodu z hub a smetanu. Jakmile těstoviny změknou, dáme je do omáčky. Přidáme rukolu, promícháme a servírujeme.

Zdroj: Bucatini s hříbky; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2425-bucatini-s-hribky/ [On-line 05.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.