reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bylinkové brambory

  • 1 kg brambor
  • 200 g změklého másla2
  • lžíce jemně sekaného tymiánu
  • 1 lžička drceného bílého pepře
  • ½ lžičky soli

Brambory uvaříme doměkka, mezitím si připravíme bylinkové máslo.

Smícháme změklé máslo, tymián, pepř a sůl, promícháme, dáme na fólii a vytvarujeme váleček. Necháme ztuhnout v lednici. Při servírování dáme na brambory.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-steak

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.