reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bylinkové brambory

  • 1 kg brambor
  • 200 g změklého másla2
  • lžíce jemně sekaného tymiánu
  • 1 lžička drceného bílého pepře
  • ½ lžičky soli

Brambory uvaříme doměkka, mezitím si připravíme bylinkové máslo.

Smícháme změklé máslo, tymián, pepř a sůl, promícháme, dáme na fólii a vytvarujeme váleček. Necháme ztuhnout v lednici. Při servírování dáme na brambory.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-steak

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


8 + pět =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.