Ingredience
- římský salát 1 kus
- několik listů ledového salátu 1 dávka
- ančovičky 5 kusů
- hrubozrnná hořčice 1 lžíce
- parmezán 5 lžic
- česnek 2 stroužky
- majonéza 6 lžic
- olivový olej 2 lžíce
- sůl a pepř 1 špetka
Nejprve si připravíme dresink. Ančovičky, hořčici, česnek,parmezán, sůl, pepř a majonézu rozmixujeme dohromady. Ochutnáme a případně dosolíme. Římský salát opláchneme a natrháme na menší kousky. Na rozehřáté pánvi orestujeme na kousky nakrájený toastový chléb. Dresink se salátem smícháme až těsně před podáváním, navrch posypeme strouhaným parmezánem a čerstvě osmaženými krutony.
Zdroj: Caesar salát; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/caesar-salat-3 [On-line 03.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář