reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carne de res nopalitos

Ingredience

  • hovězí maso ze svíčkové (5 steaků) 1 dávka
  • nakládaný kaktus 1 kus
  • sůl, pepř 1 dávka
  • cibule 1 kus
  • čerstvá rajčata 1 dávka
  • česnek dle chuti 1 dávka
  • chilli papričky dle chuti 5 kusů

 

Postup:
1. V pánvi osmahneme cibulku, pár rajčat, česnek dle chuti, přidáme nakládaný kaktus a papričky jalapenos.
2. Ze svíčkové si nakrájíme asi na dva prsty silné bifteky, které těsně před přípravou opepříme a osolíme a uděláme krátce na grilu po obou stranách. Připravené maso poklademe teplou zeleninovou omáčkou, kterou jsme si připravili. Ideální přílohou bude tortilla, chilli papričky a kukuřice.
3. Klasy kukuřice rozpůlíme nebo ještě více pokrájíme a rychle je po zvlhčení vodou upravíme v mikrovlnce. S troškou čerstvého másla chutnají stejně dobře jako s nějakou jinou, klasičtější úpravou.

Zdroj: Carne de res nopalitos; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/carne-de-res-nopalitos [On-line 04.02.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.