reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpa con verdure – Kapr se zeleninou

  • 4 porce
  • 4 filety z kapra bez kůže
  • 2 citrony
  • 1 řapíkatý celer
  • 4 cukety
  • 1 svazek rukoly
  • olej extra virgin
  • sůl
  • celý pepř

V hrnci ohřejeme osolenou vodu asi do teploty 80 °C a přidáme filety z kapra, citron nakrájený na větší kusy, celý řapíkatý celer a pár kuliček pepře. Necháme 10 minut povařit. Cukety nakrájíme na proužky, měkkou část s hořkými zrnky odstraníme. Zbylé proužky cukety spolu s rukolou přidáme do hrnce a pár minut povaříme.
V míse rozmícháme citronovou šťávu s olivovým olejem. Na talíř servírujeme zeleninu, navrch položíme rybí filety a pokapeme vzniklou emulzí. Můžeme přidat česnekový olej.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=700&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.