reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z červené řepy

Ingredience

  • červená řepa 2 kusy
  • olej 100 ml
  • med 2 lžíce
  • cukr krupice 1 lžíce
  • vinný ocet 2 lžíce
  • pomerančový džus 3 lžíce
  • sójová omáčka 1 lžíce
  • 3 cm zázvoru 1 dávka
  • tymián 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka
  • balkánský sýr 200 g

Syrovou červenou řepu očistíme, nakrouháme či nakrájíme na tenké plátky (skoro průsvitné). Ocet svaříme s cukrem a solí. Přidáme ostatní ingredience (bez zázvoru a sýra) a prošleháme. Poté přidáme nastrouhaný zázvor. Vše dáme do silného igelitového sáčku a necháme marinovat. Čím déle naložená řepa zůstane, tím lépe – minimálně by se však měla marinovat přes noc. Předkrm podáváme posypaný nadrobeným sýrem a s čerstvým pečivem.

Zdroj: Carpaccio z červené řepy; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/carpaccio-z-cervene-repy-2 [On-line 12.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.