reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z červené řepy s rukolou a parmezánem

  • pepř
  • sůl
  • olivový olej
  • rukola 1 svazek
  • parmezán 50 g
  • bulva červené řepy 2 kusů

Na řepu kápneme olivový olej, nasypeme špetku soli, zabalíme pevně do alobalu a pečeme v troubě při 200 °C asi 1,5 hodiny. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vyložíme na talíř, posypeme natrhanými lístky rukoly, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a nakonec ozdobíme hoblinami parmezánu.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/carpaccio-z-cervene-repy-s-rukolou-parmezanem [On-line 11.11.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.