reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpacio z červené řepy

Na 4 porce potřebujeme:

  • 300g červené řepy ,
  • 2pl medu,
  • 4ks malých artyčoků,
  • 200g čerstvého kozího sýra,
  • 30g piniových oříšků,
  • tymián,
  • sůl,
  • pepř,
  • cherry ocet,
  • kmín,
  • olej z vlašských ořechů

Řepu rozdělíme na dva díly, jeden uvaříme a druhý oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

Z medu, soli, cherry octa, kmínu, ořechového oleje a tymiánu si připravíme marinádu.

Vařenou řepu nakrájíme na kostky a spolu s plátky syrové řepy naložíme do připravené marinády, necháme marinovat 1 den.

Artyčok očistíme a uvaříme. Po uvaření rozpůlíme a orestujeme na olivovém oleji s bylinkami. Kozí sýr ochutíme pažitkou a česnekem. Vše upravíme na talíř a posypeme piniovými semínky.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/carpacio-z-cervene-repy-10-8-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.