reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cavolini di Bruxelles al forno – Zapečená růžičková kapusta

4 porce

  • 800g růžičkové kapusty
  • 100g parmazánu
  • 60g pancetty
  • 20g másla
  • sůl

Kapustu 15 minut povaříme v osolené vodě. Na másle orestujeme nakrájenou slaninu a přidáme povařené kapustičky, promícháme a přendáme do zapékací mísy. Pečeme 
v troubě na 220 stupňů, asi 8min.

Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [22.11.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.