reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cavolo cappuccio in salsa agra – Zelí s kyselou omáčkou

4 porce

  • 800 g zelí
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce hořčice
  • špetka cukru
  • petržel
  • 1/2 citrónu
  • olej extra virgin
  • sůl

Zelí i petržel nakrájíme na jemno a v míse smícháme s majonézou, hořčicí, špetkou cukru a soli. Zakápneme štávou z citronu a olivovým olejem. Filety z kapra podáváme dohromady s rukolovým pestem a zelím.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=788&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.