reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

CELER S CITRÓNEM

  • 2 středně velké celery,
  • 1 citrón,
  • 2 kostky cukru,
  • 80 g másla,
  • sůl

Podzimní celer rozkrájíme na dvoucentimetroví kostky. Do kastrůlku dáme rozpustit máslo, do kterého vsypeme nakrájený celer, přidáme cukr, sůl a zakapeme šťávou z citrónu. Nepodléváme vodou a dusíme na velmi mírném ohni do měkka. Cukr trošku karamelizuje, takže celer zhnědne, ale pozor! Nepřipálit!
Je to výborná příloha k pečenému masu.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.