Ingredience
- 1 mořský vlk
- Sůl
- Pepř
- 100 g vařených baby brambůrek
- 50 g cherry rajčátek
- ¼ fenyklu
- 1 šalotka
- Petrželová nať
- 1 stroužek česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce černých oliv
- ½ lžíce kaparů
- 1 citron
Mořského vlka zbavte šupin a žáber, osolte a opepřete. Na pečící papír naskládejte nakrájený fenykl, cherry rajčata, šalotku, česnek, brambory, olivy a kapary. Do ryby vložte citron a petrželku, pokapejte olejem, vše zabalte a pečte 20 až 30 minut při 190 stupních.
Zdroj: Celý mořský vlk v papilotě; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2648-cely-morsky-vlk-v-papilote/ [On-line 21.05.2014]
Poslední tip, trik či komentář