reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Celý mořský vlk v papilotě

Ingredience

  • 1 mořský vlk
  • Sůl
  • Pepř
  • 100 g vařených baby brambůrek
  • 50 g cherry rajčátek
  • ¼ fenyklu
  • 1 šalotka
  • Petrželová nať
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce černých oliv
  • ½ lžíce kaparů
  • 1 citron

Mořského vlka zbavte šupin a žáber, osolte a opepřete. Na pečící papír naskládejte nakrájený fenykl, cherry rajčata, šalotku, česnek, brambory, olivy a kapary. Do ryby vložte citron a petrželku, pokapejte olejem, vše zabalte a pečte 20 až 30 minut při 190 stupních.

Zdroj: Celý mořský vlk v papilotě; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2648-cely-morsky-vlk-v-papilote/ [On-line 21.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.