reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Červené zelí k masu

  • 1 hlávka červeného zelí
  • 1 cibule
  • 1 jablko
  • cukr
  • sůl
  • kmín
  • ocet

Zpěníme cibulku, přidáme nakrájené červené zelí, sůl a kmín. Podlijeme vodou a dáme vařit. Po uvaření zelí scedíme, přidáme nastrouhané jablko, zaprášíme hladkou moukou a dochutíme solí, cukrem a octem.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zverinove-platky-na-cervenem-vine [On-line 16.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.