reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Chutný pstruh s kousky citronu

Potřebujeme:

  • 4 pstruží filety
  • 1 nakrájený citron
  • šťávu z 1 citronu
  • 2 lžíce přepuštěného másla
  • sůl

Filety osušte a osmažte na přepuštěném másle. Nechte opékat kůži a do pánve přidejte citron nakrájený na silnější kolečka. Ty nechte také opéct. Pak rybu osolte, opepřete, zalijte šťávou z citronu a obraťte. Druhou stranu nechte zapéct už jen chvilku.

Zdroj: Chutný pstruh s kousky citronu; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/chutny-pstruh-s-kousky-citronu.html [On-line 25.01.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.