reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cibulové chutney s hroznovým želé

Ingredience:

  • 4 lžíce krupicového cukru
  • 400 g cibule
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 200 g jablek
  • 1 lžíce čerstvého zázvoru
  • bílé víno
  • sůl
  • 200 g hroznového želé

V pánvi rozpustíme cukr na karamel, přidáme cibuli nakrájenou na klínky, opečeme, vmícháme trochu oleje, poté bez slupky a na kostičky nakrájené jablko a nadrobno nakrájený zázvor. Vše společně důkladně opečeme, podlijeme vínem a dusíme do povidlové konzistence a odstavíme. Na závěr vmícháme hroznové želé a vychladíme.

Zdroj: Cibulové chutney s hroznovým želé; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1320-cibulove-chutney-s-hroznovym-zele/ [On-line 15.09.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.