reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cibulový kompot

Ingredience

  • 400 g červené cibule
  • 20 ml olivového oleje
  • hladkolistá petržel
  • 5 cl červeného vinného octa
  • 10 cl telecího vývaru
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • sůl

Cibuli restujeme na oleji, opakovaně k ní přiléváme vývar a vždy jej necháme zredukovat. Pak přidáme hrubozrnnou hořčici, červený vinný ocet, osolíme, opepříme, chvíli povaříme a dokončíme nasekanou petrželí.

Zdroj: Cibulový kompot; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2829-cibulovy-kompot/ [On-line 06.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.