reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládová polévka s hroznovým vínem a cukrářskými piškoty

4 porce

  • 200 g hořké čokolády
  • 300 m l smetany
  • 2 žloutky
  • 400 g hroznové vína
  • 1 lžičku cukru
  • 8 ks cukrářských piškotů

Čokoládu rozehřejeme nad vodní lázní a zředíme smetanou na krémovou konzistenci, podle chuti osladíme a až bude čokoláda téměř pod bodem varu, rozmícháme v ní metlou 2 žloutky tak, aby v polévce beze stopy zmizely.

Na talíř nebo do misek rozložíme půlky hroznů zbavených jadérek a přelijeme horkou polévkou.

Přidáme dlouhé cukrářské piškoty a podáváme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.