reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládové fondue

  • čokoláda
    kakaové máslo
    hrozny
    jablka
    jahody
    ananas
    meloun
    banány

Čokoládové fondue připravíme z rozpuštěné čokolády, kterou můžeme zjemnit kakaovým máslem. Nádobu nahříváme velmi opatrně, aby se čokoládový krém nepřipálil. V rozpuštěné čokoládě můžeme namáčet nejrůznější druhy ovoce.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/258-cokoladove-fondue/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.