reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládové fondue

  • 1/2 tabulky kvalitní hořké čokolády
  • 6–8 lžic kondenzovaného sladkého mléka
  • 1/2 pomeranče
  • 1 panák alkoholu (vodka, brandy)
  • citronová šťáva
  • ovoce dle chuti a fantazie

Kvalitní čokoládu vložíme do vodní lázně. K rozpouštějící se čokoládě přidáme 6 až 8 lžic kondenzovaného mléka, šťávu vymačkanou z poloviny pomeranče, štamprličku alkoholu (nejlépe vodku anebo brandy) a dle chuti šťávu z citronu. Neustále mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a směs nebude mít krásnou lesklou barvu. Podáváme s drobně nakrájeným ovocem.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cokoladove-fondue [On-line 25.5.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.