reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zmrzlinový krém

  • 250 ml sladkého kondenzovaného mléka
  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 1 vanilkový lusk

Kondenzované mléko smícháme se smetanou ke šlehání a mícháme šlehačem, dokud směs nemá hustou, avšak stále tekutou konzistenci. Pro zlepšení chuti přidáme vanilkový lusk a dáme zamrazit.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cokoladove-fondue [On-line 25.5.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.