reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládový fondant

Ingredience

  • 150 g cukru
  • 4 vejce
  • 3 žloutky
  • 200 g másla
  • 200 g tmavé čokolády
  • 100 g hladké mouky
  • 40 g kakaa
  • Vanilková zmrzlina

Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni; až se rozehřeje, přidáme máslo. Celá vejce s cukrem rozšleháme, přidáme k nim čokoládu a začneme mixovat.

Mouku a kakao prosejeme a smícháme. Přisypeme k čokoládě a zašleháme. Hmotu si naplníme do pytlíku, přes který budeme dávkovat do formiček. Pečeme 8 až 10 minut na 190 stupňů.

Zdroj: Čokoládový fondant; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2076-cokoladovy-fondant/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.