reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Costoletta alla Valdostana – Telecí kotleta a la Valdostana

2 porce

  • 2 telecí kotlety
  • 100 g sýra Fontina
  • mouka, strouhanka, vejce na obalení
  • špetka soli
  • 70 g másla

Kotlety očistíme a podélně rozřízneme tak, aby vznikla kapsa. Do kapsy vložíme plátek sýra, maso jemně naklepeme, osolíme a obalíme v klasickém trojobalu. Kotlety osmažíme na másle do zlatova.

Zdroj: S Italem v kuchyni Makro: http://www.makro.cz/index.php?page_id=693&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.