Ingredience
- chleba 5 plátků
- vepřová kýta 500 g
- česnek 5 stroužků
- rajče 1 kus
- cibule 1 kus
- menší cuketa 1 kus
- kečup 1 lžíce
- sójová omáčka 1 lžíce
- worcester 1 lžíce
- sladkokyselá omáčka 1 lžíce
- strouhaný sýr 100 g
- olej 1 dávka
- sůl a pepř 1 špetka
Maso si nakrájíme na nudličky, které dobře orestujeme na oleji. K vepřovému postupně přidáváme zeleninu. Cibuli na půlkolečka, cuketu na čtvrtky, papriku a rajče na kostičky (Pavel použil domácí naloženou směs). Na vyšší vrstvě oleje si upečeme větší topinky, které osušíme na ubrousky. Každý host dostane jednu s masovou směsí, obloženou čerstvou zeleninou a posypanou vrstvou strouhaného tvrdého sýra.
Zdroj: Ďábelská topinka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/dabelska-topinka [On-line 12.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář