reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dezert Pavlova

  • 120 g bílků
    200 g cukru krystal
    lžička bílého vinného octa
    lžička kukuřičného škrobu
    olej na vymazání
    šlehačka
    ovoce

Bílky, cukr, ocet a škrob pomalu vyšleháme do pevné pěny a pak s pomocí vykrajovátka, potřeného olejem, nastříkáme jednotlivé porce na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v troubě na 100 až 130 stupňů zhruba 75 minut. Hotový dezert poznáme podle toho, že jde lehce sloupnout z pečicího papíru. Po vychladnutí Pavlovy opatrně promáčkneme, naplníme šlehačkou a ozdobíme ovocem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/316-dezert-pavlova/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.