reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí ovocná zmrzlina s horkým ovocem a šlehačkou

  • smetany na šlehání 6 kusů
  • čerstvé ovoce (jahody) 350 g
  • práškový cukr 100 g
  • vanilkový cukr (čerstvá vanilka) 1 sáček
  • čokoláda na strouhání 1 balení

Přes polovinu ovoce, dvě smetany a 100 g cukru spolu s vanilkovým cukrem rozmixujeme. Vzniklou směs dáme do mrazáku zmrznout, zbylé ovoce nakrájíme a rozvaříme po dobu asi 10 minut. Dále si připravíme domácí šlehačku ze zbylé smetany na šlehání, kterou ušleháme se 100 gramy práškového cukru. Na porci dáme 50 gramů naší zmrzliny, kterou přelijeme horkým ovocem, ozdobíme šlehačkou a strouhanou čokoládou.

Zdroj: Domácí ovocná zmrzlina s horkým ovocem a šlehačkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-ovocna-zmrzlina [On-line 18.6.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.