reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí sugo

Ingredience

  • 200 g mrkve
  • 200 g řapíkatého celeru
  • panenský olivový olej
  • 100 g cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 500 g rajčat
  • 1 svazek bazalky

Rajčata, oloupanou mrkev, šalotku a řapíkatý celer zbavený slupky nakrájíme, česnek lehce rozdrtíme. V hrnci rozehřejeme olej, na němž zesklovatíme zeleninu. Začínáme mrkví a celerem, po chvilce přidáme ostatní nakrájenou zeleninu a rajčata. Vaříme 1 až 2 hodiny. Nakonec vhodíme bazalku a zeleninu rozmixujeme.

Zdroj: Domácí sugo; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2387-domaci-sugo/ [On-line 12.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.