reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí sýr

Suroviny

  • plnotučné mléko (min. 3 % tuku) 2 l
  • syřidlo: 80 ml čerstvě vymačkané citronové šťávy nebo 50 ml octa

Mléko zahřejte v hrnci na 92 °C a odstavte. Přidejte citrónovou šťávu nebo ocet jako syřidlo, zlehka promíchejte a nechte 30 minut odpočívat.
Obsah hrnce sceďte přes jemné síto, sýřeninu nechejte odkapat a ochuťte solí, kořením a bylinkami.

Zdroj: Domácí sýr; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/domaci-syr [On-line 16.04.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.