reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí tatarská omáčka

  • ½ cibule
  • 1–2 kyselé okurky
  • 1 vejce
  • špetka soli
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • olej

Do mixeru si vložíme cibuli, kyselé okurky, krátce rozmixujeme. Přidáme vejce, špetku soli, hořčici, zapneme mixer a pomaloučku přiléváme olej do zhoustnutí. (Jestliže je tatarská omáčka hustá, rozředíme ji vodou z okurek.)

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprove-po-brnensku

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.