reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí uzené

  • 1 kg vepřového masa (krkovice nebo bůčku)
  • 1 celý česnek
  • sůl

Maso naložíme do česneku a soli. Necháme uležet v chladnu 5 až 7 dní a zaudíme v udírně. Krájíme na tenké plátky. Podáváme na prkénku s křenem a hořčicí.

Zdroj:  Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-uzene [On-line 9.11.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.