- 1 kg krůtího nebo kuřecího masa (stehna, krky nebo skelet )
- 1 petržel
- 1 mrkev
- ½ celeru
- zelená petrželka
- libeček
- 1 cibule
- 100 g sušené zeleniny
- sůl, pepř, nové koření
Krůtí nebo kuřecí maso dáme vařit s kořenovou zeleninou, cibulí a sušenou zeleninou. Osolíme, můžeme dochutit novým kořením, pepřem a čerstvými bylinkami (petrželka, libeček). Po uvaření scedíme. Před podáváním dochutíme kousky mrkve, kterou dovaříme v polévce. Podáváme s celestýnskými nudlemi a nasekanou zelenou petrželkou.
Zdroj: http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-vyvar-s-celestynskymi-nudlemi [On-line 13.2.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář